60 miljardia euroa makaa pankkitileillä

Arvosta

”Kun näköpiirissä ei ole mitään kohdetta, josta voisi saada kummoista tuottoa, on päätetty olla sijoittamatta mihinkään.” Näin todettiin hiljattain Helsingin Sanomissa (18.10.2016). Jutussa kerrotaan myös pankkitileillä makaavista 60 miljardista eurosta, jotka lojuvat siellä nollatuotolla. Ei oikein ole mitään järkeviä sijoituskohteita, kuulemma.

No, muutaman viikon kuluttua on. Marraskuun alkupuolella tuomme julkisuuteen ensimmäisen pörssin ulkopuolisen pk-yrityksen osakeannin. Anti tulee merkittäväksi www.rahamarkkinakeskus.fi-sivuillemme. Siihen voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa pistää yhteiskunnan rattaita pyörimään vähän nopeammin sen sijaan, että makuuttaisi rahojaan tilillä pölyttymässä nollakorolla.

Kun tarjolle tuleva antimme toteutuu, rahoitusta hakeva yritys palkkaa välittömästi uusia työntekijöitä. Tuotto-odotuskin sijoitukselle on mielestämme järkevä, 5-6,5% vuotuista tuottoa.

Käy pistämässä itsesi postituslistallemme kotisivuillamme ja saat ensimmäisten joukossa lisää tietoa!

LISÄÄ AJANKOHTAISIA

Puhutaan arvosta

Anna meille sähköpostiosoitteesi, niin pidämme sinut ajan tasalla arvosijoittamisesta sekä uusista rahoituskampanjoista.

Hienoa, kiitos kun lähdit mukaan! Arvostamme sitä.