”Kuin panisi rahaa pankkiin” -sanonnan aika on ohi

Arvosta

Kysy rahastoihin sijoittavilta ystäviltäsi, missä rahastoissa heidän varallisuutensa tarkalleen ottaen on, ja saatat yllättyä. He eivät todennäköisesti tiedä. Pankkien markkinoimat, vahvaan hajauttamiseen perustuvat sijoitusratkaisut eivät nimittäin ole sijoittajan omissa käsissä. Rahasto hajauttaa tarpeettomasti sijoituksen kymmeniin kohteisiin, mikä aiheuttaa vain turhia kustannuksia ja tuoton menetyksiä sijoittajalle.

Moni sijoittaja voisi olla valmis tekemään paljon henkilökohtaisempia ratkaisuja, mutta ei kuitenkaan ole kiinnostunut pörssikaupankäynnistä. Jos vain löytyisi sijoituskohde, jonka tarinassa ja taustoissa olisi riittävä määrä uskottavuutta, läpinäkyvyyttä ja sitä jotain. Arvoa jonka voi jakaa.

Tarvitaan keinoja panna tavallisen sijoittajan raha kasvuun

Tarvitaan uudenlaista rahoitusmarkkinaa, joka tarjoaa sijoittajille paljon läpinäkyvämpiä vaihtoehtoja. Me teemme osamme, rakentamalla palvelun, jossa omaan sijoitussalkkuun voi napata mukaan kiinnostavan yrityksen kasvutarinaa vauhdittavan joukkovelkakirjalainan tai nipun osakkeita.

Ehkä olet innostunut oluiden ystävä ja haluat sijoittaa panimoon. Tai työskentelet terveydenhoitoalalla ja sinulla voisi olla näkemystä alalla toimivan yrityksen kilpailukeinoista. Ehkä kiinteistösijoittaminen on alkanut kiinnostaa, mutta et uskalla sännätä asunnon ostoon.

Älä hyvä ystävä ainakaan pane rahaa pankkitilille tai persoonattomaan rahastoon. Pohdi voisitko tehdä suorasijoituksen sellaiseen yhtiöön, joka tuottaa näköistäsi arvoa sinulle ja kasvun kautta arvoa yhteiskunnalle.
Rahastosijoituksessa on todennäköisesti vain yksi voittaja. Eikä kyse ole konttorin sijoitusneuvojan neuvottelutuoliin puoliväkisin kutsutusta asiakkaasta.

Jos tiedät yrityksen, jonka tarinaa voisi vauhdittaa sijoittajien avulla, vinkkaa siitä meille!

LISÄÄ AJANKOHTAISIA

Puhutaan arvosta

Anna meille sähköpostiosoitteesi, niin pidämme sinut ajan tasalla arvosijoittamisesta sekä uusista rahoituskampanjoista.

Hienoa, kiitos kun lähdit mukaan! Arvostamme sitä.