Rahamarkkinakeskuksen suurin tähänastinen ponnistus on onnistuneesti maalissa!

Arvosta

Autoimme asiakastamme VSS Biopoweria kokoamaan 11 600 000 €:n kokonaisrahoituksen biovoimalaitoksen rakentamista ja käynnistämistä varten. Rahoituspaketin viimeinen osio oli 1 200 000 €:n vaihtovelkakirjalaina, johon yhtiö sai yli 80 sijoittajaa.

Nyt VSS Biopower pääsee toimitusjohtajansa Jouni Virtasen johdolla rakentamaan modernia ja ympäristöystävällisesti toimivaa biovoimalaitosta Säkylään. Valmistuessaan laitos tuottaa biodieseliä, biokaasua ja luomulannoitteita. Ja mikä tärkeintä, kaikki tämä tapahtuu taloudellisesti kannattavasti. Voit tutustua yhtiöön ja seurata hankkeen kehitystä yhtiön nettisivuilta www.vssbiopower.fi

Rahamarkkinakeskus on ensimmäisen toimintavuotensa aikana ollut mukana toteuttamassa kahta teollista pk-yrityksen kasvutarinaa. Olemme olleet asiakkaidemme tukena löytämässä reilun 16 000 000 €:n edestä oman ja vieraan pääoman ehtoisia rahoituslähteitä kahdelle asiakkaallemme; Suomenlahden Telakka Oy:lle sekä VSS Biopower Oy:lle. Näihin kahteen kasvuhankkeeseen yhtiöt ovat löytäneet yli 100 sijoittajaa. Tästä on hyvä jatkaa uusien hankkeiden pariin.

Valmisteilla on uusia mielenkiintoisia rahoitushankkeita asiakasyritystemme kanssa. Osa julkisesti toteutettavia ja osassa haetaan rahoitusta suljetummin. Palvelumme kattavat kaikki pk-yrityksen kasvurahoituksen toteutukset.

Jos olet sijoittaja, jota kiinnostaa pörssin ulkopuoliset, ymmärrettävät ja realistisesti toteutettavat kasvuyritykset niin liity postituslistallamme tai ota yhteyttä. Kerromme yritysten julkaisemista kiinnostavista rahoitushankkeista ensimmäisenä uutiskirjeemme tilaajille.

LISÄÄ AJANKOHTAISIA

Puhutaan arvosta

Anna meille sähköpostiosoitteesi, niin pidämme sinut ajan tasalla arvosijoittamisesta sekä uusista rahoituskampanjoista.

Hienoa, kiitos kun lähdit mukaan! Arvostamme sitä.